Γελάω ακόμα…

Γελάω ακόμα…

2 Comments 🕔18:49, 11.Mar 2013

Το πόσο έχω γελάσει σήμερα πραγματικά δεν περιγράφεται. Ειδικά που τον τελευταίο καιρό μας είχε λείψει λίγο το γέλιο αφού μας έχουν λίγο μουτζώσει – όλα ξεκινούν πάντα από τους ανήθικούς, τους κακεντρεχείς και τους ανθρώπους που είναι φουσκωμένοι απωθημένα. Ε λοιπόν σήμερα, πήρα την εκδίκησή μου. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που είχα και τις δύο κοράκλες μου και αρχίσαμε με την Αλίκη να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Και κάτωθι σας παραθέτω μερικούς από τους απολαυστικούς μας διαλόγους:

– Αλίκη μου, χάρηκα πολύ που εχθές διασκέδασες με την Καρολίνα (κόρη φίλης που είχα καιρό να δω). Είδες πόσο ωραία τελικά μπορείς να περάσεις με τους ανθρώπους ακόμα και αυτούς που δεν είναι κολλητοί σου φίλοι! Η Καρολίνα είναι μία γλύκα και πολύ σε αγαπάει. Ξέρεις έιναι μεγαλύτερή σου κατά 3 χρόνια και πηγαίνει στη Δευτέρα Δημοτικού.

– Μαμά γιατί την λένε Δευτέρα Δημοτικού; Επείδη πηγαίνεις μόνο τις Δευτέρες;

Δεν πίστευα στα αφτιά μου. Μπροστά μου είχα ένα θαυμάσιο πλάσμα που μέσα στην άγνοιά του και καταθέτοντας πολύ απλές ερωτήσεις με είχε κάνει να γελάσω με την καρδιά μου. Και φυσικά το γέλιο συνεχίστηκε, όταν αρχίσαμε να μιλάμε για τα γενέθλιά της που σε λίγο πλησιάζουν (σε ενάμιση μήνα δηλαδή) και αρχίσαμε να μλάμε για τη λίστα των καλεσμένων της.

– Μαμά είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτό. Στο μεγάλο πίνακα στο σχολείο, το χρώμα είναι ακόμα ροζ. Μετά έρχεται το φούξια και μετά το κίτρινο που είμαι εγώ (προφανώς στο σχολείο έχουν κάποια δημιουργική παρουσίαση των μηνών και των γενεθλίων των παιδιών)

εγώ συνεχίζοντας….

– Ναι αλλά μπορούμε να σκεφτούμε πόσα παιδιάκια θέλεις να έρθουν στο πάρτυ σου

– Μαμά επιτέλους, σταμάτα να ασχολείσαι με το παρτυ μου και φρόντισε να δουλέψεις το μυαλό σου με κάποιο άλλο θεμα!!!! Θα σου πω όταν έρθει η ώρα…

Το άκουσα λοιπόν και αυτό….

– Μαμά, τι “ζωδιφόρο” είναι η Βάλια;

– Είναι Δίδυμοι

– Γιατί είναι Δίδυμοι; Επειδή είναι δίδυμη με εμένα;

Πόσο όμορφη ηλικία πραγματικά! Και πόσο τυχερή νιώθω που θα την ξαναζήσω με τη μικρότερη….

Σας εύχομαι πολλά τέτοια γέλια. Είναι αληθινά, αυθόρμητα, μένουν αξέχαστα και έιναι αθώα. Δεν έχουν καμία πρόθεση προβολής. Απολαύστε τα στο ΕΠΑΚΡΟ!

Π+Α+Β

you may also like:

2 Comments

  1. 🕔 20:23, 11.Mar 2013

    Μαμά Καρολίνας

    Και η Καρολίνα πέρασε πολύ ωραία με το γλυκό Αλικάκι. Έχεις μεγαλώσει ένα θαυμάσιο κορίτσι. Να χαίρεσαι και τα δύο σου κορίτσια, σε φιλώ και σε ευχαριστώ.

    reply comment

Write a Comment