Βιβλίο Advent Calendar

0 Comments 🕔09:55, 27.Nov 2013

Έχετε μήπως αρχίσει να σκέφτεστε το advent calendar για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα; Θα σας πρότεινα να δείτε αυτό το υπέροχο βιβλίο από τις εκδόσεις Καστανιώτης “Τα Χριστούγεννα του Αρκουδάκου”.

ta-xristougenna-tou-arkoudakou

Ένα βιβλίο που περιλαμβάνει 24 ιστορίες μέχρι τα Χριστούγεννα, ένα Χριστουγεννιάτικό δέντρο για το δωμάτιο των μικρών μας φίλων και φυσικά 24 στολίδια έκπληξη που κρύβονται στις σελίδες του. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να το συναρμολογήσουν και στη συνέχεια να το στολίσουν με τις εκπλήξεις που κρύβονται σε κάθε σελίδα του βιβλίου!

ta-xristougenna-tou-arkoudakou (1)

Ο Αρκουδάκος έχει καλέσει τους φίλους του να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και καθένας τους πρέπει να του φέρει μία έκπληξη για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο έλατό του. Ποιό θα έιναι όμως το δώρο που θα του προσφέρει ο κάθε φίλος του;

ta-xristougenna-tou-arkoudakou (2)

Διαβάστε μαζί με τους μικρούς μας φίλους την ιστορία για κάθε μία από τις 24 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Ανοίξτε το φάκελο που περιέχει η κάθε σελίδα και βρείτε μαζί την έκπληξη που επιφυλάσσει. Σιγά σιγά το δέντρο θα ομορφαίνει γιατί θα στολίζεται!

ta-xristougenna-tou-arkoudakou (3)

Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Καλή διασκέδαση.

χχχ

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment