Ένα mikrovouti ελληνικό

0 Comments 🕔13:16, 22.Aug 2018

Ένα mikrovouti ελληνικό

Επιστρέψαμε γεμάτοι, φωτεινοί, ευτυχισμένοι.

Ταξιδέψαμε, σε κοντινά μέρη με το πλοίο, σε μακρινά μέρη με το μυαλό, βουτήξαμε στις δροσερές θάλασσες του Αιγαίου, κολυμπήσαμε και κωπηλατήσαμε μόνοι και με συντροφιά από τα παλιά, ανηφορίσαμε λόφους για να απολαύσουμε ηλιοβασιλέματα, κατηφορίσαμε χωμάτινα μονοπάτια για να μην μας προλάβει το σκοτάδι, βραχήκαμε και στεγνώσαμε τρώγοντας σταφύλια και καρπούζια σε βοτσαλένιες παραλίες.

mikrovouti

mikrovouti

mikrovouti

Συντροφιά μας το καραβάκι και η ελληνική μας σημαία. Επιλέγουμε άλλωστε να μένουμε εδώ, σε αυτά τα μέρη που ακόμα και όταν σε πληγώνουν, σε κάποια στροφή του δρόμου σε γεμίζουν ελπίδα. Γιατί τελικά ακόμα στην Ελλάδα γίνονται όμορφα πράγματα.

mikrovouti

mikrovouti

Μια ακόμα έκπληξη μου ήρθε λίγο πριν σαλπάρει το πλοίο. Η Κέλλυ και το mikrouti της.

mikrovouti

Ένα μακροβούτι που από το στόμα ενός 3χρονου έγινε μικροβούτι και στάθηκε η έμπνευση για τη νέα της ιδέα. Πετσέτες θαλάσσης κατασκευασμένες στην Ελλάδα, στον τόπο μας από ελληνικό βαμβάκι βιώσιμης καλλιέργειας. Είναι απορροφητικές, ελαφριές, στεγνώνουν γρήγορα, και η άμμος δεν κολλάει πάνω τους.

Έκπληξη το πουγκί που συνοδεύει κάθε μια από τις πετσέτες. Ένα όμορφο λευκό πουγκί που θα το αγαπήσεις αμέσως.

Το πουγκί ράβεται από το SOFFA, ένα ελληνικό κοινωνικό εργοστάσιο, το οποίο εκπαιδεύει και προσλαμβάνει ανέργους, καθώς και θύματα human trafficking, και τους βοηθά να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία. Η στάμπα είναι χειροποίητη από φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα. 1 ευρώ από την πώληση κάθε πετσέτας δωρίζεται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής σου.

mikrovouti

mikrovouti

Η παρέα του mikrovouti ήταν πολύ ιδιαίτερη. Και αν ποτέ αποφασίσουμε να την αποχωριστούμε, μπορούμε να στείλουμε πίσω την ροζ όμορφη πετσέτα μας, και να επωφεληθούμε 10% έκπτωση στην επόμενη από την νέα σεζόν. Το Mikrovouti έχει βρει τον τρόπο να της φερθεί με καλοσύνη της πετσέτας μας.

Καλό υπόλοιπο διακοπών, ραντεβού σύντομα

Υ.Γ. Το άρθρο δεν αποτελεί προιόν εμπορικής συνεργασίας.

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment