Χιούμορ & άνεση: We Were Small

Χιούμορ & άνεση: We Were Small

0 Comments 🕔08:49, 20.Sep 2011

Η μάρκα WE WERE SMALL αποτελεί έμπνευση και “παιδί” μίας μαμάς και της 4χρονης κόρης της. Ξεκίνησαν το 2009 σχεδιάζοντας μικρά τερατάκια, δημιουργώντας ιστορίες και δίνοντάς τους αστεία ονόματα. Χιούμορ λοιπόν, έμπνευση, και πολύ πολύ αγάπη κάτι που φυσικά φαίνεται αμέσως στα σχέδια και στα υφάσματα που έχουν επιλέξει: υφάσματα ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας και φυσικά στην “δυνατή επικοινωνία τους”. Το Alice on Board φιλοξενεί και την χειμερινή τους κολεξιόν με προτάσεις ξεχωριστές που αντέχουν στο χρόνο!

1. T-Shirt μακρυμάνικο Tam 2. Φόρεμα Simply Sand

Τους γνώρισα πέρυσι και φυσικά αγάπησα αμέσως αυτά τα μικρά χειροποίητα stuffed τερατάκια (“τσέπης” όπως θα έλεγε και ο Μαχαιρίτσας) με τα έντονα χρώματα, τα ιδιαίτερα σχέδια και την πρωτοτυπία τους. Σχεδιάζονται στο Βέλγιο και κατασκευάζονται στην Πορτογαλία – εκτός από τα τερατάκια φυσικά! Απαλά υφάσματα, ελαστικότητα για περισσότερη άνεση, χρώματα που ξεχωρίζουν και φυσικά τερατάκια σε όλα τα χρώματα!

1. Φόρεμα Loon 2. Φούτερ Loon 3. Pants Simply σε γκρι και μπλε

Και φυσικά για τους πολύ μικρούς μας φίλους τα Hoodysuit σε μπλε και γκρι αποτελούν μία πολύ ξεχωριστή πρόταση!!!!

Απολαύστε τις νέες μας αφίξεις που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους, αφού μπορούν να τους κρατούν άνετους, ζεστούς και με άποψη όλες τις ώρες της ημέρας.

Π+Α

you may also like:

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment