
Banana Ice Cream
Λοιπόν αν νομίζετε ότι το παγωτό είναι για μόνο όσους μπορούν να τρώνε άφοβα παχυντικά φαγητά είσαστε γελασμένοι. Σήμερα έπεσα πάνω σε μία καταππληκτική ιδέα για παγωτό με ένα και μόνο συστατικό. Θα μου πείτε τώρα είναι δυνατόν; Ε ναι λοιπόν είναι μάλλον δυνατόν. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προλάβει να το φτιάξω αλλά με την πρώτη ευκαιρία, ίσως και το ΣΚ να το φτιάξω. Λοιπόν το ένα και μοναδικό συστατικό δεν είναι άλλο από την μπανάνα!!!
Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή. Με ένα απλό μιξαράκι η δουλειά έχει γίνει.
Αγοράζετε λοιπόν τις μπανάνες, τις κόβετε σε μικρά κομματάκια. Στη συνέχεια τις βάζετε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες περίπου σε ένα μπωλ. Μετά τις βγάζετε και τις βάζετε μέσα στο μίξερ και τις πολτομποιείτε. Θυμάστε όπως όταν φτιάχναμε φρουτόκρεμα στα μικρά μας.
Αν σας κολλάει λίγο, συνεχίστε με ένα κουτάλι να το ανακατεύετε. Και σύντομα θα έχουν γίνει ένα υπέροχο μίγμα έτοιμο να το σερβίρετε σε μπωλ παγωτού. Θα μπορούσατε να προσθέσετε κάποια υλικά όπως μέλι, φυστικοβούτυρο, άντε και για τις τολμηρές λίγη σοκολάτα ως γαρνίρισμα από επάνω.
(από thekitchn.com)
Π+Α
you may also like:
Aurangel
Απλά γευστικότατο ιστολόγιο.
Pepi ★Author
Τι γλυκό σχόλιο…