Ο Κυριάκος ο Σαγόνας – Κερδίστε αντίτυπα

Ο Κυριάκος ο Σαγόνας – Κερδίστε αντίτυπα

Μετά τον ξεχασιάρη ελέφαντα Φρεντ, πρωταγωνιστή του βιβλίου Τώρα το ΘΥΜΗΘΗΚΑ!, ο αντισυμβατικός συγγραφέας και εικονογράφος Jarvis επιστρέφει με ένα εικονογραφημένο βιβλίο και ήρωα έναν κροκόδειλο: τον Κυριάκο τον Σαγόνια. H νέα κυκλοφορία των εκδόσεων Παπαδόπουλος είναι ξεκαρδιστική.

Ο Κυριάκος ο Σαγόνας

Λίγα λόγια για την ιστορία

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας ο Κυριακός, ένας κροκόδειλος καθ όλα τυχαίος. Απόγονος μιας γενιάς κροκοδείλων που φρόντιζαν πάντοτε να γίνονται ο φόβος και ο τρόμος για τα άλλα ζώα, ο Κυριάκος συνεχίζει τη μακρά οικογενειακή παράδοση της τρομάρας. Έτσι, κάθε πρωί μπαίνει στα μουλωχτά στη ζούγκλα για να μοιράσει τις τρομάρες του φωνάζοντας: «Είμαι ο τεράστιος, ο Κυριάκος ο τρομακτικός. Τρέμετε τα ΚΑΛΟΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ μου ΔΟΝΤΙΑ!» και όλοι μέσα στο δάσος, από τις μαιμούδες, τους βατράχους έως και τους παπαγάλους όλοι τρέμουν από το φόβο τους.

Ο Κυριάκος ο Σαγόνας

Ο Κυριάκος ο Σαγόνας

Όταν το έργο του έχει ολοκληρωθεί, ο Κυριάκος αποσύρεται στον βάλτο του και εκεί οι αναγνώστες ανακαλύπτουν πως κρύβει ένα μεγάλο, μα όχι και τόσο τρομακτικό, μυστικό. Τα δόντια του δεν είναι αληθινά, αλλά πρόκειται για μια υπε΄ροχα, γυαλιστερή μασέλα.

Τι θα γίνει όταν ο Κύρος ο Κάστορας αποκαλύψει κατά λάθος το μυστικό του; Μήπως ο Κυριάκος ανακαλύψει πως υπάρχουν κι άλλες συναρπαστικές προοπτικές πέρα από το να συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση; Προοπτικές που φέρνουν νέες εμπειρίες – αλλά και νέους φίλους;

Ο Κυριάκος ο Σαγόνας

Ο Κυριάκος ο Σαγόνας

Το βιβλίο ο Κυριάκος ο Σαγόνιας είναι μια άκρως αστεία ιστορία για τη μαγεία του να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου αν αξιοποιήσεις στο έπακρο ακόμα και εκείνες τις ελάχιστες ατέλειές σου.

Τα ολοζώντανα χρώματα που χρησιμοποιεί ο Jarvis σε συνδυασμό με την υφή ξυλομπογιάς που προτιμά στις εικονογραφήσεις του, δημιουργούν το πιο χαρούμενο και ζεστό περιβάλλον για την εξιστόρηση.

Διαγωνισμός

Με την πεποίθηση πως θα τον αγαπήσετε και εσείς, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, προσφέρουμε δύο αντίτυπα του βιβλίου που μόλις κυκλοφόρησε.

Για να κερδίσετε 1 από τα 2 βιβλία μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα. Θα χαρώ πολύ να επισκεφθείτε και να κάνετε Like τη νέα μας σελίδα στο Facebook ή ακόμα και να την μοιραστείτε με τους φίλους σας εφόσον βρίσκεται ενδιαφέρον το περιεχόμενο.

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός λήγει τη Κυριακή 05 Μαρτίου 2018, στις 24.00
2. Θα κληρωθούν 2 τυχεροί
3. Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email
4. Οι νικητές του διαγωνισμού, εφόσον κατοικούν στην Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Καθημερινά 09:00-16:00). Διαφορετικά η αποστολή του βιβλίου θα γίνει ταχυδρομικώς

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε και εδώ

Ο συγγραφέας – εικονογράφος

O Jarvis έχει εργαστεί ως παρουσιαστής σε παιχνίδια Bingo, ως κηπουρός σε νεκροταφείο, ως ζωγράφος σε φουσκωτά κάστρα και ως σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, ενώ επί του παρόντος δηλώνει εικονογράφος και συγγραφέας. Ζει στο Μάντσεστερ με τη γυναίκα του, τον σκύλο και τη γάτα τους. Αυτό είναι το δεύτερό του βιβλίο, κι ελπίζουμε να μη χρειαστεί να ξαναγυρίσει σε κάποιο απ’ τα παλιά του επαγγέλματα…

Για το βιβλίο του Κυριάκος ο σαγόνιας κέρδισε το βραβείο V&A Illustration Award for Best Illustrated Book. Ο ίδιος τίτλος επιλέχθηκε από το BookTrust’s Treasure Pack και 750.000 αντίτυπα διανεμήθηκαν δωρεάν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί και το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο του Τώρα το ΘΥΜΗΘΗΚΑ! Περισσότερες πληροφορίες για τον δημιουργό στο www.byjarvis.com

Εύχομαι καλή επιτυχία,