Valia is turnig 4 – Hello Kitty Party

0 Comments 🕔11:41, 28.Jun 2016

Valia is turnig 4 – Hello Kitty Party

Αγαπημένα και γλυκά τα πάρτυ που διοργανώνονται σε σπίτια. Και έτσι φέτος επέλεξε η Βάλια να γιορτάσει με τους φίλους της τον 4ο χρόνο της. Μέσα στο σπίτι, στο δωμάτιο της γύρω από τα δικά της αγαπημένα παιχνίδια. Και ήταν ένα πάρτυ χαρούμενο γεμάτο παιδικές φωνές που αν και κάποιες φορές ευχόσουν να υπάρχει κουμπί mute και όλα να σωπάσουν έστω για μερικά λεπτά, ο απόηχος ήταν θα έλεγα πολύ θετικός.

valia is turning 4_5

Μηνύματα για το πόσο ωραία πέρασαν μικροί και μεγάλοι, ακόμα και αν έπρεπε για κάποια ώρα να κάθονται στα σκαλοπάτια της πυλωτής για να παίξουν τα παιδιά. Θεματική για φέτος η Hello Kitty.

valia is turning 4_3

Το κλασικό μας τραπέζι κολλημένο στον τοίχο έγινε περισσότερο εύγεστο με τα ζαχαρωτά της Maria’s Cakes and Cookies. Τούρτα, cupcakes (πάντα σε μικρό μέγεθος) pretzel με επικάλυψη, cake pops και φυσικά μπισκότα σε σχήμα Hello Kitty αλλα και καρδούλες – όλα επιλεγμένα από το Pinterest συντροφιά με τη Βάλια. Καλαμάκια και μπουκαλάκια εδώ.

valia is turning 4_2

valia is turning 4_1

Και έπαιξαν μέσα στο σπίτι αλλα και έξω από αυτό με τον τρελό Κωστή και την Φανή από το Partieς 2 Be remembered-και πραγματικά αυτός ο Κωστής ήταν περισσότερο παιδί από τα παιδιά. Και εκείνα τον ακολουθούσαν σε όλες τις παλαβομάρες του.

valia is turning 4_4

valia is turning 4_6

valia is turning 4_7

Και έφαγαν ευτυχώς όχι μόνο γλυκά αλλά και μερικά φρούτα που είχα ετοιμάσει μέσα σε χωνάκια παγωτού και ειλικρινά εντυπωσιάστηκα από την κατανάλωσή τους.

valia is turning 4_16

Αυτό όμως που αγάπησα σε αυτό το πάρτυ ήταν τα DIY δώρα που είχαμε ετοιμάσει με τη Βάλια από την προηγούμενη ημέρα. Υφασμάτινα πουγκιά, ραμμένα με τη ραπτομηχανή μου από τη γιαγιά Ρένα που ευτυχώς είναι πάντα δίπλα μας στα πάρτυ, με το όνομα του κάθε φίλου της Βάλιας γραμμένο και ζωγραφισμένο από εκείνη.

valia is turning 4_8

valia is turning 4_9

valia is turning 4_10

valia is turning 4_14

Ήταν κατενθουσιασμένη. Αντέγραφε με πολλή προσοχή τα γράμματα που της είχα γράψει σε ένα χαρτί και στη συνέχεια σκεφτόταν κάτι αγαπημένο για τον εκάστοτε φίλο της. Μέσα στα πουγκιά βάλαμε τα δωράκια τους αλλά ο μαρκαδόρος που χρησιμοποιήσαμε είναι ειδικός για υφάσματα και έτσι το δώρο θα «μείνει».

valia is turning 4_13

valia is turning 4_12

Βοήθησε σε μερικά πουγκιά και η Αλίκη.

valia is turning 4_11

Και μέσα στο τρέξιμο της ημέρας δε πρόλαβα να φωτογραφίσω το τελικό αποτέλεσμα αλλά να θα σου δείξω την ίδια τσάντα που ετοιμάσαμε με τους συμμαθητές της Αλίκης για το δώρο της δικής τους δασκάλας. Και ήταν αυτό το όμορφο πουγκί.

valia is turning 4_15

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το πάρτυ αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην μοιραστώ αυτή την όμορφη ιδέα δώρου που πραγματικά χαροποίησε και τη Βάλια αλλά και τους φίλους της. Το κόστος για την αγορά του υφάσματος για 30 περίπου πουγκιά δεν ξεπέρασε τα 8,00 ευρώ και οι μαρκαδόροι, είχα επιλέξει 4 χρώματα, κόστισαν 10,00 Ευρώ.

x

To άρθρο Valia is turnig 4 – Hello Kitty Party έχει γραφτεί για το Blog.aliceonboard.gr

Follow us in Pinterest for more party ideas

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment