Darth Vader and Chewbacca – SNURK

0 Comments 🕔12:23, 19.Dec 2016

Darth Dader and Chewbacca – SNURK

Αν ακόμα δεν έχεις βρει το τέλειο δώρο για το μικρό μας φίλο τότε σου έχω νέα: The force is definitely with you!!! Η Ολλανδική εταιρεία SNURK έβαλε πάλι την υπογραφή της σε αυτή την ιδέα και δηλώνω απολύτως βέβαιη ότι δεν σε αφήσει καθόλου ασυγκίνητη. Φοβάμαι μονο να το δείξω στη Βάλια γιατί της έχω ήδη βάλει το δώρο της κάτω από το δέντρο.

Σετ παπλωματοθήκης (περιλαμβάνει μαξιλαροθήκη) με τον Darth Vader αλλά και τον αγαπημένο Chewbacca.

DARTH VADER


CHEWBACCA – LIMITED EDITION


/>


Και αν δεν το πιστεύτε μπορώ να σας το εγγυηθώ. Ήρθαν και είναι πλέον εδώ στην Ελλάδα και τα φιλοξενούμε στο Alice on Board. Σύμφωνα με τις αστρικές μου προβλέψεις θα τα έχουμε παραλάβει μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στα όνειρά μας μπορούμε να γίνουμε ότιδήποτε ονειρευτούμε. Και ψιτ κοίτα να μην ροχαλίζεις γιατί θα διώξεις μακριά τα όνειρα που θέλουν ένα ήσυχο μέρος να απολαύσουν τη δημιουργία τους.

Αυτή είναι η υπόσχεση της SNURK από την Ολλανδία που την έχουμε φιλοξενήσει στο ALICEONBOARD.COM εδώ και δύο χρόνια. Κάθε χρόνο προσθέτει και μερικά ακόμα όνειρα, μερικές ακόμα φαντασιώσεις που ενθουσιάζουν όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους. Φέτος πιστεύω ότι απογείωσε τις επιδιώξεις μας με τα νέα της σχέδια.

Εδώ μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα σχέδια της SNURK. Και να μην ξεχάσω: μέχρι και τις 22/12 και ώρα 12.00 το πρωί τα μεταφορικά για παραγγελίες μέχρι 40,00 Ευρώ είναι ΔΩΡΕΑΝ

Pepi

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment