Φαγητό και παιχνίδι; Τώρα μπορείς. NANNUKA

0 Comments 🕔08:31, 30.Nov 2015

Όσο υπέρμαχος είμαι του χρόνου που θέλω να είμαι με τα παιδιά μου άλλο τόσο υπέρμαχος είμαι της δημιουργίας προσωπικού χρόνου για εμένα και τους φίλους μου, για εμένα και το σύντροφό μου και εμένα και εμένα. Γιατί αν είσαι σε φάση φρίκης, νεύρων, και μίας μόνιμης νοσταλγίας για το πώς ήσουν αλλά και μίας απογοήτευσης που πάλι δεν κατάφερες να συμμαζέψεις πάλι τα κομμάτια σου, τότε η μητρότητα αντί να σε απογειώνει θα σε ρίχνει συνέχεια στα τάρταρα του μυαλού σου.

Και ευκαιρίες υπάρχουν πολλές. Και τα τελευταία δύο χρόνια έχω αποφασίσει να τις αρπάζω από τα μαλλιά για να μη χάσω τα μυαλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη οργάνωση, φίλους με την ίδια κοσμοθεωρία, και τις αφορμές.

Και μία απίστευτη αφορμή είναι τα σαββατοκύριακα στο St George Lycabettus. Και πριν αρχίσει η γκρίνια για το κόστος θέλω να τονίσω τα εξής: εμείς κάθε Κυριακή έχουμε αποφασίσει να τρώμε εκτός σπιτιού. Μετά να πίνουμε ένα καφέ και στη συνέχεια να αναζητούμε ένα χώρο ώστε λα τα παιδιά να παίξουν λίγο με τους φίλους τους. Αυτό λοιπόν κάθε Κυριακή μας στοίχιζε για φαγητό 50-60 Ευρώ και για καφέ και γλυκά των παιδιών γύρω στα 20,00 ευρώ. Σύνολο 70-80 Ευρώ. Πολλά συμφωνώ. Είναι μία πολυτέλεια που αν όχι κάθε Κυριακή, αλλά 2 φορές το μήνα θα την επιτρέψουμε στον εαυτό μας.

st george lycabettus and nannuka 1

Τι γίνεται λοιπόν στο St George Lycabettus; Συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία τα Sunday Family brunches για τα οποία είχα γράψει πέρυσι εδώ, η ομάδα της Nannuka και το St. George Lycabettus επιστρατεύουν όλη τη φαντασία και θετική ενέργεια τους δημιουργώντας τα Saturday Lunch & play για μικρούς και μεγάλους.

Για όλα τα Σάββατα λοιπόν και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, όλοι εμείς οι γονείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα υπέροχο lunch με πανοραμική θέα της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού ενώ τα παιδιά μας μπορούν να παρακολουθούν ταινίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, να μαγειρεύουν και να… συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις, όλα με τη φροντίδα και την εμπειρία της ομάδας της Nannuka.

nannuka and st george_lunch 2

nannuka and st george_lunch 1

nannuka and st george_THEATER

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μόνοι μας μαζί με άλλες δύο οικογένειες φίλων της Αλίκης το Κυριακάτικο Brunch που πραγματικά είναι υπέροχο πριν από μερικές εβδομάδες. Η ημέρα μας γέμισε δημιουργικά. Τα παιδιά έπαιξαν μεταξύ τους δημιουργώντας διάφορα crafts με τη NANNUKA που βρισκόταν στο χώρο ενώ εμείς βρήκαμε το χρόνο σε ένα όμορφο και καλαίσθητο περιβάλλον να χαλαρώσουμε λίγο. Το κόστος για τους ενήλικες ήταν 19,00 ευρώ ενώ για τα παιδιά ήταν 8,00 ευρώ. Φάγαμε πρωινό και μεσημεριανό του «σκασμού» . TIP: οι καφέδες και οι φυσικοί χυμοί χρεώνονται έξτρα.

Και φυσικά η NANNUKA στα πλαίσια της επικοινωνίας της νέας της καμπάνιας #twramporeis μας ε΄δωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε και το Lunch του Σαββάτου που έχει ένα επιπλέον BONUS: τα παιδιά παρακολούθησαν θεατρική παράσταση ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχει και προβολή ταινίας – κάτωθι το πρόγραμμα.

nannuka and st george_lunch 3

nannuka and st george_campaign 2

nannuka and st george_CAMPAIGN

Πρόγραμμα SATURDAY LUNCH & PLAY

28.11 Lunch buffet & παιδική προβολή – MARY POPPINS
05.12 Lunch buffet & παιδική προβολή – CHIP’n’DALE
19.12 Lunch buffet & παιδική θεατρική παράσταση: « Χριστουγεννιάτικες Αψιμαχίες»
Saturday Lunch & Play 12:00 – 16:00 , Προβολή 14:30
Τιμή Buffet 25€ – Παιδιά 12€
Κρατήσεις 210 741 6191 – Πληροφορίες 210 7234435

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία. Γιατί τώρα με τη παρέα της NANNUKA μπορώ και μπορείς!! A και ξέχασα να αναφέρω το πλέον σημαντικό: και τα δύο παιδιά μου έφυγαν με χαμόγελα στα χείλη.

nannuka and st george_ALICE

xxx

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment